Wednesday, 24 September 2014

Sectele sunt calea satanei

Cei care parasesc Ortodoxia si merg la secte isi dau sufletul, in mana satanei de buna voie.
Cei care se leapada de Hristos si merg la secte zic ei ca sau pocait dar de cand si pana unde, pocainta insemna sa te lepezi de Hristos cum fac ei?
Un model de adevarata pocainta il vedem la Sfantul Apostol Petru, care desi s-a lepadat de Hristos cand si-a dat seama de pacatul sau a plans cu amar cerand iertare . Ori cei care parasesc Ortodoxia urmeaza modelul lui Iuda, care desi a realizat ca a gresit, in loc sa isi planga pacatul sau s-a sinucis . Tot asa si cei care pleaca la secte. La un moment dat realizeaza ca traiesc in pacate (betie, fumat, etc) si in loc sa-si planga cu amar pacatele lor, precum Sf. Ap. Petru si puna inceput bun, sa merga la preot sa se spovedeasca, sa se impartaseasca sa lepede pacatul ei sarmanii se ''sinucid'' sufleteste alegand calea satanei, sectele .

5 comments:

 1. Ortodoxia este Hristos ?,OASTEA DOMNULUI ESTE O SECTĂ? DE CE, ÎN AMERICA,și nu numai , ORTODOXIA E O SECTĂ ?
  Marele preot Isus Hristos nu a spovedit pe nimeni, pe Sf. Ap. Petru nu la întrebat ce păcat a făcut ,de ce sa lepădat , și încă de trei ori,/
  NimenI, dar nimeni, din contemporanii lui nu ș-au cerut iertare de la EL. ISUS a fost crestin ortodox?, ,crestin catolic, crestin sectar, ,crestin iudeu?, nu a fost nimic din aste nume..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Biet eretic fara minte. Oare in asta sta Biserica cati adepti are? Biserica sta in adevar iar adevarul il gasesti doar in Ortodoxie restul sunt secte. Hristos a spovedit si spovedesteste inca si azi caci noi cand ne spovedim Hristos sta nevazut de fata ascultand marturisirea noastra. "Daca marturisim pacatele noastre, El adica Hristos, este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca pe noi de toata nedreptatea" (1 Ioan 1, 9)
   2. Mai pune mana putin pe Biblie inainte de a vorbi ceea ce nu cunosti, insusi Hristos a lasat Taina Sfintei Spovedanii : Luati Duh Sfant; carora le veti tine pacatele, tinute vor fi si carora le veti ierta, iertate vor fi si orice veti dezlega voi pe pamant, va fi dezlegat si in cer .

   Delete
  2. Da, Hristos a fost crestin ortodox, de la El mostenit Ortodoxia, asa cum am primit-o de la Sf. Ap. Andrei.
   2. Sectarii nu sunt crestini ci eretici .
   3.Nu si-a cerut nimeni iertare zici? Sf. Ap. Petru cand a plans cu amar pacatul sau oare cum crezi ca il plangea decat cu lacrimi si cerandu-si iertare???? Daca nu stii ce inseamna ati plange pacatele, macar incerca sa nu vorbesti ceea ce nu cunosti .

   Delete
  3. Depinde care Oastea Domnului, ca este o parte din oastea Domnului cazuta in erezie . Si este Oastea Domnului de la Sibiu care tine de B.O.R.

   Delete
  4. Yanku- oare pentru ce a dat Domnul putere a lega si a dezlega pacatele? Ce trebuiau sa faca ei cu aceasta putere, daca spovedania nu are nici un sens? Iar Oastea Domnului este o miscare initial de trezire spirituala in randul ortodocsilor, devenita mai apoi schismatica.

   Delete